Shampoo bars voor vet haar

Gezond haar produceert een bepaalde hoeveelheid talg of olie, als een manier om je hoofdhuid te hydrateren en je haar te beschermen. De hoeveelheid olie die je produceert, is afhankelijk van je haartype, je hygiëne gewoonten en andere levensstijlfactoren.

Soms kan deze natuurlijke olie zich op je haar verzamelen, vooral bij de wortel. Dit geeft je haar een glad uiterlijk dat sommige mensen er vies vinden uitzien. De olie in je haar maakt deel uit van het afweersysteem van je lichaam om je haren en je hoofdhuid te beschermen. Deze olie vermengt zich met zweet en vuil wat je hoofdhuid bedekt en soms de bovenkant van je hoofd. Dit is normaal en voor het grootste deel onvermijdelijk.

Maar sommige haartypes zijn gevoelig voor olie ophoping. Olie kan in minder dan 24 uur tijd zichtbaar worden. Soms kan intense lichaamsbeweging, overmatig gebruik van haarproducten of zelfs naar buiten gaan in extreme vochtigheid of hitte een vettige haardag veroorzaken. Aantal oorzaken:

  • Overwashing

Elke keer dat je je haar wast met shampoo, stuurt het de hoofdhuid het signaal om meer talg te produceren. Als je je haar te vaak wast, krijgt je hoofdhuid de melding dat het in overdrive moet gaan voor olie productie. Dit kan leiden tot een vettige ophoping op je hoofdhuid.

  • Haartype

Steil haar is vooral gevoelig voor het verzamelen van (extra) olie. Dat komt omdat de haarschacht geen textuur of golving heeft, dus olie glijdt recht naar beneden de haarschacht en verzamelt zich over je hele hoofd. Het maakt ook olie in je haar beter zichtbaar wanneer het haar recht naar beneden hangt.

  • Producten

Een andere oorzaak van vet haar is het type producten dat je gebruikt. Sebum is een soort olie, wat betekent dat het simpelweg wassen met water het niet opbreekt. Door je haar te spoelen met alleen water of de stap van de shampoo over te slaan en alleen conditioner te gebruiken, kan olie zich ophopen. Ook is het mogelijk dat er een ingredient in de shampoos zit waar jij niet tegen kan of heftig op reageert. Denk bijvoorbeeld aan allerlei chemicaliën.

 

Producten voor vet haar:

Deze haarzeep ruikt heerlijk fris naar citroen en Citroen en Eucalyptus ConditionerCitroen en Eucalyptus Haarzeepeucalyptus. Dit komt door de citroen en eucalyptus etherische oliën die verwerkt zijn in deze zeep. Citroen en eucalyptus zijn zijn verfrissend en rustgevend terwijl de shea boter, cacao boter en jojoba olie de haren tot diep in de wortel voeden.

 

eze unisex Haarzeep is geweldig voor zowel mannen als vrouwen. Het heeft een frisse geur die stinkent haar zee mineralen haarzeepweer heerlijk laat ruiken. Perfect voor normaal tot vet haar. Dit is misschien de perfecte manier om tienerjongens onder de douche te krijgen! Al onze (vierkante) haarzepen zijn gemaakt van Shea Butter, Almond & Jojoba Oil en zijn onze top 3 ingrediënten voor geweldige haarverzorging.

 

We hebben deze eucalyptus haarzeep ontworpen om alle haartypes er sterker en levendiger uit te laten zien. Naast het bevorderenEucalyptus haarzeep van groei en kracht, kan eucalyptusolie ook de glans, dikte en algehele gezondheid van het haar verbeteren. De speciale zuiverende en herstellende formule is ontworpen met behulp van pure reinigende planten die te vinden zijn in de wilde natuur om je haar en hoofdhuid te reinigen en te beschermen. Waardoor je een geweldig schoon, voedend en zintuig verkwikkend gevoel krijgt. 

 

Luister naar je lijf

Het is vooral belangrijk te luisten naar je eigen lichaam. Je bent niet verplicht een shampoo bar, haarzeep of conditioner te gebruiken die het best bij jouw haartype past. Het klopt dat je een beter resultaat krijgt als je een product pakt die bij jouw haartype past, echter zijn alle shampoos, haarzepen en conditioners van hoge kwaliteit en te gebruiken op alle soorten haar. Ze hebben namelijk allemaal iets gemeen; ze maken het haar schoon en voeden het haar. Stel je vind de geuren of ingrediënten niet fijn die in een product zitten, waarvan wij beweren dat die het best past bij jouw haartype, ben je tot niks verplicht. Het is namelijk geen must. Al onze haar producten zijn van hoge kwaliteit en laten het haar heerlijk schoon, fris en verzorgd aanvoelen. Wil je meer weten over het verschil tussen shampoo bars en haarzepen? Klik dan hier.

© 2016 - 2022 NUNC8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel