W a t  ∙ i s  ∙ 1 4  ∙ k a r a a t  ∙ g o u d / g o l d  ∙ f i l l e d ?

Gold filled is eigenlijk een hoogwaardige legering van 14 karaat Goud met een ander soort metaal (dit is meestal Koper). Het Goud wordt op een mechanische manier door middel van hitte en druk aan het basis metaal verbonden. De dikte van het verbonden Goud moet volgens de Amerikaanse standaard van tenminste 1/20e van het totale gewicht uitmaken. De gouden legering is dus niet een laagje dat er gemakkelijk afslijt.

Bij het juiste gebruik van een Gold filled sieraad, zal het net als Goud (een leven) lang meegaan. Een Gold filled sieraad blijft op kleur en het levert een mooie en betaalbare kwaliteit op die goed wordt verdragen door mensen die allergisch zijn voor andere metalen dan Goud. Gold filled is wel weer duurder dan andere materialen omdat er een hoger gehalte Goud in zit.

Klik hier voor onze 14 karaat gold filled sieraden.

W a t  ∙ i s  ∙ v e r m e i l ?

Een ander woord voor Vermeil is ook wel doublé. Bij dit proces wordt 14k tot 22k Goud in lagen aangebracht op echt zilver (.925). Het ziet er hetzelfde uit als echt Goud maar is veel goedkoper. De kleur vervaagt wel iets sneller dan bijvoorbeeld bij Gold filled sieraden, dit omdat het hier om één laag gaat. De kwaliteit is echter heel goed en aangezien de kern sterling zilver is, zal het nooit een groene of bruine laag krijgen/achter laten.

Uiteindelijk zal het sieraad lichter worden van kleur, (van goud naar zilver). Om het sieraad zo lang mogelijk mooi goud te houden is het aan te raden het niet nat te maken. Neem het dus niet mee onder de douche of houdt het niet aan wanneer je je handen wast (bij ringen). Doe het sieraad af voor het slapen en/of bij zware inspanning. Denk hierbij aan sport. 

Hoe dan ook zal het sieraad mooi van kwaliteit blijven, aangezien het van hoogwaardig .925 zilver is gemaakt met een laag goud.

Klik hier voor onze vermeil sieraden.

W a t  ∙ i s  ∙ s t e r l i n g  ∙ z i l v e r ?

Sterling Zilver sieraden worden gemaakt van 92,5% puur Zilver en 7,5% Koper, vandaar de naam .925 Sterling Zilver. De verhoudingen van sterling zilver liggen vast in de wet, anders mag het niet de officiële naam 'sterling zilver' dragen. Puur (100%) Zilver is zacht en buigzaam, door de toevoeging van een ander metaal word het stevig en slijtvast.

W a t  ∙ i s  ∙ v e r z i l v e r d  ∙  o f ∙  v e r g u l d ?

Metalen onderdelen worden door een Zilver- of Goudbad gehaald. Het resultaat is een mooie glanzende afwerking met een laagje echt Zilver of Goud (silverplated of goldplated). Dit is echter wel een minimaal laagje en kan er afhankelijk van de zuurgraad van je huid ook weer sneller afslijten.

M a t e n 

Ringmaat USDiameter MMOmtrek MMRingmaat Europa
515.5 mm48 mm15.5
717.25 mm54 mm17.25
919 mm59 mm19

 

C a d e a u

Elk item wordt individueel verpakt in een sieraden cadeau box. Indien het sieraad een cadeau is, kan het direct verstuurd worden naar het adres van de persoon. Wil je graag een persoonlijk kaartje toevoegen bij je bestelling? Laat dan bij het afrekenen een bericht achter in het 'opmerkingen' gedeelte.

O n z e  b e l o f t e  a a n  j o u

Wij zijn oprecht dankbaar voor jouw vertrouwen in ons. Onze sieraden zijn elk handgemaakt met liefde en aandacht. Indien er binnen 30 dagen van jouw aankoop een fout wordt ontdekt of het sieraad niet naar behoren is kunt u het zonder extra kosten retour sturen.

© 2016 - 2022 NUNC8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel