Bubble wat?!

Helemaal nieuw en vers van de pers; onze bubble bars! Maar wat zijn ze nu eigenlijk?

 

Onze  solid bubble bad bars zijn een van de beste handgemaakte badproducten die wij op het moment verkopen bij NUNC8. We zijn heel enthousiast dat we mee mogen delen dat ze volledig vrij zijn van SLS, SLSA en SLES, wat de bubble bars het perfecte badproduct maakt voor mensen met een intolerantie voor schuim sulfaten in normale badproducten.

Het is als volgt; breek de bar in tweeën. (je kan twee in bad van een bar!) Houdt het gebroken stuk direct onder de kraan terwijl je het bad vol laat lopen en kijk toe hoe het bad gaat schuimen met onze bubbelige formule.
Daarna stap je in het bad en beweeg je armen een aantal keer horizontaal van links naar rechts in het water. (geheel majestueus natuurlijk) Een berg aan bubbels zal er voor je ogen verschijnen!
Het is wel heel belangrijk om deze bewegingen in het bad te maken omdat dit de manier is waarop onze bubble bars werken. De bars maken het water zachter, wat betekend dat het water je huid zijde zacht laat aanvoelen.
Het is net een grote knuffel in je badkuip!

We hebben een kleine schep cacao boter op de bovenkant gedaan voor de verzorgende eigenschappen van de huid en een flinke scheut glitter, you know why... ;)

Let wel: Niet voor kinderen onder de 3 jaar en houdt toezicht op kinderen onder de 10 jaar. De eenhoorn decoratie is niet voor consumptie.

Vindt je het lastig om er een beeld bij te krijgen na aanleiding van de instructies? Geen probleem! Onderstaand filmpje zal het duidelijker maken.

© 2016 - 2021 NUNC8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel