What's your type?!

Allemaal leuk en aardig, alle producten die wij aanbieden, maar wat past nou het best bij jouw huidtype? Hier helpen wij jou graag mee!  Wij hebben de huidtypes opgedeeld in 5 verschillende categorieën:Droge huid

Jij hebt normaal een erg droge huid, jij komt de dag niet door zonder een goede dagcrème en misschien wel een nachtcrème. Wanneer jij je huid hebt schoongemaakt met zeep of andere make-up remover producten voelt je huid trekkerig en strak aan. Jij hebt vaak droge plekken op je huid en/of gezicht en af en toe zelfs rode vlekken. (vlekjes)

Welke producten raden wij jou aan?

Jij kan het best producten gebruiken met veel voedende boters, oliën en vitamine, zoals;

Coconut milk zeep   Gevoelige huid

Jij hebt over het algemeen een erg gevoelige huid, jij hebt altijd een speciaal merk cosmetica of verzorgingsproduct nodig omdat je huid andere producten niet kan verdragen. Producten met parfums, parabenen en andere chemische ingrediënten zijn niks voor jou. Jij krijgt hier uitslag en/of een geïrriteerde huid van.

Welke producten raden wij jou aan?

Jij kan het best producten gebruiken die helemaal natuurlijk zijn en geen toegevoegde parfums of chemicaliën hebben, zoals;

  Vette huid

Jouw voorhoofd is heel de dag door aan het shinen! Al is dit niet het spotlicht waar je in wilt staan. Je gebruikt dagelijks matterende poeders en crèmes. Je hebt juist een vette huid omdat je huid heel veel talg aanmaakt. Het lastige van een vette huid is dan ook dat je poriën vaak verstopt raken en dat je dus vaker last krijgt van puistjes en  vlekjes.

Wat raden wij jou aan?

Jij kan het best producten gebruiken die het talg verwijderen en je poriën diep reinigen, zoals;

  Normale huid

Jij hebt over het algemeen nooit iets te klagen over je huid, je hebt amper tot nooit last van puistjes. Het is nooit te droog of te vettig. Jij hebt geen specifieke producten of cosmetica nodig om je huid in toom te houden en hebt een natural glow. Jij hebt eigenlijk de kers op de taart van alle huiden!

Wat raden wij jou aan?

In principe kan jij alle producten gebruiken, lichte producten met verschillende eigenschappen zijn geweldig voor jou. Zoals;

  Acne/ eczeem  huid

Jij hebt het niet getroffen met jouw huid, helaas. Als je last hebt van Acne is dit vooral door aanleg. Het is een combinatie van eigenschappen die je van je ouders hebt mee gekregen en invloeden van buiten af. De invloeden van buiten af zorgen er voor dat je acne erger wordt of juist minder erg. Tea tree heeft vanwege zijn helende eigenschappen een heel positief effect op acne. De huid wordt rustiger, de puisten worden minder en de littekens worden zelfs lichter.

Als je last hebt van eczeem ben je ook niet vrolijk, kriebel is vaak erger dan pijn. Aangezien het is aangetoond dat tea tree helende eigenschappen heeft tegenover de huid,  kan het de jeuk flink verlichten. Vroeger werd tea tree vooral gedronken als thee maar tegenwoordig gebruikt men het toch liever op de huid.

Wat raden wij jou aan?

Zoals wij hier boven al hebben verteld, zijn de producten met Tea Tree de beste keuze voor jou. Zoals;

   Heb jij nog vragen of opmerkingen en wil je graag onze hulp? Wij staan altijd voor je klaar! Je kan contact zoeken via onze live chat, een email sturen, ons appen of bellen.

Tot snel, liefs Gwendolyn ♥

 

© 2016 - 2018 NUNC8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel