Wat is NUNC8?

NUNC8 is een webshop met mooie producten die toch nét anders zijn. Het overgrote deel van de producten dat NUNC8 aanbiedt is met liefde en aandacht handgemaakt. Ik vind het belangrijk dat er een verhaal schuilt achter elk product. Ik ben begonnen met NUNC8 omdat ik zelf het overzicht kwijt raakte. Wat zit er nou precies in de verzorgingsproducten die men in de supermarkt koopt? Hoe eerlijk zijn deze? En zijn ze ook echt goed voor je huid? Ik wist hier het antwoord niet meer op.

Wie ben ik?

Ik ben Gwendolyn, eigenaresse van NUNC8. 24 lentes jong en gelukkig getrouwd. Groot dierenliefhebber en kattenmama van drie tè knappe kattenkindjes. Als ik mijzelf moet omschrijven zeg ik; een onrustige creatieve  geest (ietwat onhandig) met een passie voor mooie dingen. Nu is het begrip mooie dingen  heel breed dus zal ik mijn idee van het begrip 'mooie dingen'  samenvatten. Mooie dingen zijn voor mij de natuur, het leven,  creativiteit, ambacht en eerlijkheid. Juist omdat dit begrip heel breed is,  is de diversiteit van de producten die ik aanbied bij NUNC8 ook heel breed. En eigenlijk ook weer niet. Er loopt een rode draad door alle producten  heen. De rode draad bestaat uit ambacht, liefde en  natuur. Ik kan alleen maar hopen dat mijn definitie van 'mooie  dingen' anderen ook intrigeert. 

Wat betekent NUNC8?

Na maanden lang beraden en hersen kraken zijn wij (met dank aan mijn lieve schoonzusje Hilde) op de naam NUNC8 gekomen, maar wat betekent het nu eigenlijk? NUNC is latijn voor nu en de 8 is niet alleen een cijfer, maar ook een infinity teken. Letterlijk staat er dus; nu en altijd. Ik vond dit wel toepasselijk voor mijn droom die ik altijd al heb willen waarmaken maar nu toch echt de stap heb gezet. 

 

Wil je meer weten over het productie proces en kijkje achter de schermen? Klik hier.

 

© 2016 - 2018 NUNC8 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel